För att du ska få bästa möjliga upplevelse av ditt besök hos oss sparar vi cookies. Läs mer
OK

Hur man hänger upp sitt print utan att göra hål

 

En praktisk innovation i litet format som gör upphängningen av tavlor smidigare – utan att göra några som helst hål i väggen.
 

Den här självhäftande och justerbara kroken kräver varken borr eller hammare och du slipper därmed hål i väggen. Följ anvisningarna både när du sätter upp kroken och när du tar bort kroken eftersom en felaktig borttagning kan resultera i märken.

 

Följ dessa 5 steg för att sätta upp vår självhäftande krok:

 

1. RENGÖR VÄGGEN

Försäkra dig först om att väggen är ren genom att smidigt och enkelt rengöra ytan (använd helst en dammfri trasa) för att säkerställa optimal hållkraft.

2. SÄTT UPP TEJPEN
Fäst tejpen och se till att inte stressa dig igenom detta steg. Följ anvisningarna och tryck din tumme ordentligt mot remsan i minst 5 sekunder enligt rekommendationerna i förpackningen
3. SÄTT UPP KROKEN
Fäst produkten och var noga med att trycka till den med tummen i några sekunder.
4. JUSTERA KROKEN I HÖJDNIVÅ
Justera kroken om det behövs för att se till att ditt print hänger i den höjd du önskar.
5. HÄNG DITT INRAMADE LIFEPRINT
Häng det inramade printet på kroken och njut av det på väggen.
6. OM DU VILL TA BORT KROKEN
När du vill ta bort kroken, dra helt enkelt ner den del av remsan som sticker ut under kroken. Genom att långsamt sträcka remsan parallellt (dra den inte utåt, utan rakt ner) längs sidan med väggen, så kommer spiken att lossna. Kom ihåg att remsan inte går att återanvända när den tagits bort.
 

Några frågor?

Vi finns här för att hjälpa. Det går alltid bra att maila oss på hello@pinxprints.com så kommer vår kundtjänst att kommer göra sitt bästa för att guida dig igenom processen.