För att du ska få bästa möjliga upplevelse av ditt besök hos oss sparar vi cookies. Läs mer
OK

Hur man bäst hänger en ram

 
1. CENTRERA
Först bör du bestämma var du vill hänga ditt lifeprint. Vi föreslår att du hänger ditt konstverk så att mitten av printet är i linje med ögat. Undvik att hänga det i direkt solljus, nära värme eller blöta källor då ditt print kan bli solblekt och skadat.
2. SKAFFA RÄTT VERKTYG
Bra och användbara tillbehör är exempelvis en hammare (om du inte använder vår självhäftande krok), en penna, ett vattenpass (eller en vän med skarpa ögon) och ett måttband eller linjal.
3. DAGS ATT AGERA

Kontrollera om väggen är en gipsvägg eller betongvägg ifall du tänkt borra eftersom det påverkar vilka verktyg som behövs. Vi rekommenderar vår självhäftande krok, som dessutom är justerbar, så att varken hammare eller borr behövs. Ta en titt på baksidan av din ram för att se vart hängaren är när du har vikt ut den.

Håll sedan ditt personliga print där du helst vill att det ska vara, använd blyertspennan för att markera en linje längst upp ovanför ramen, så att du vet hur högt du skall hänga den. Mät avståndet från tavelkroken till toppen av ramen och mät på väggen från din markerade linje. På så vis vet du vart du skall fästa upp kroken och kan enkelt hänga upp tavlan. Ta två steg bakåt och kontrollera att tavlan hänger rakt.

Njut av ditt nya lifeprint!

 
 

Några frågor?

Vi finns här för att hjälpa. Det går alltid bra att maila oss på hello@pinxprints.com så kommer vår kundtjänst att kommer göra sitt bästa för att guida dig igenom processen.