För att du ska få bästa möjliga upplevelse av ditt besök hos oss sparar vi cookies. Läs mer
OK
← Mer Inspiration

5 Tips på Kärlekspresenter

Alla Hjärtans Dag är snart här och vi vill att alla ska ska ge och få något personligt och meningsfullt. Som en personlig poster. Här tipsar vi om posters som kan skräddarsys för att passa er kärlekshistoria.

1. ALLA HJÄRTANS DAG-PRESENT – KÄRLEKSLISTA
Skriv ned alla saker du älskar med din partner på My List Poster. En perfekt alla hjärtans dag-present som säger jag älskar dig alla dagar i veckan. Häng printet i sovrummet för en påminnelse om er kärlek varje dag!
2. ALLA HJÄRTANS DAG-PRESENT – KÄRLEKSKARTA
Kommer du och din kärlek från olika platser? Hedra båda genom att välja olika platser på hjärthalvorna. Eller är det en speciell plats som binder er tillsammans? Använd då samma plats på båda sidor likt exemplet till vänster. Välj mellan 3 olika färgställningar och skapa en kärlekskarta till ditt livs kärlek idag!
3. ALLA HJÄRTANS DAG-PRESENT – DIN BILD-POSTER
Kan det bli mer personligt än din egen bild som en poster. Hitta den bästa bilden på dig och din kärlek och ladda upp den i en av våra mallar. Skriv en personlig text under för att förstärka minnet. Häng den på väggen för att minnas er kärlek varje dag!
4. ALLA HJÄRTANS DAG-PRESENT – KÄRLEKSCITAT
Kärlekscitat i all ära. De kan vara gaaanska cheesy, men har du något eget ord eller citat som du och din partner säger. Kanske kan det vara ett internt skämt som får er att skratta eller ett ord av kärlek som får er att minnas er bröllopsdag. Skriv ned det, häng upp det på väggen och minns kärleken för alltid!
5. ALLA HJÄRTANS DAG-PRESENT – PERSONLIG KONST
Är din kärlek en äventyrare, gillar hen att påta runt i trädgården, att sticka eller är jobbet den största passionen? Välj design som passar personligheten bäst och lägg till ett personligt meddelande. Är du ute efter en annan design/personlighet? Låt oss veta, vi kommer addera fler designs under våren!

Några frågor?

Vi finns här för att hjälpa. Det går alltid bra att maila oss på hello@pinxprints.com så kommer vår kundsupport att kommer göra sitt bästa för att guida dig igenom processen.