För att du ska få bästa möjliga upplevelse av ditt besök hos oss sparar vi cookies. Läs mer
OK

Om oss

Passion för minnen, drömmar och personligheter

Varje dag skapar du minnen. Vissa stannar på näthinnan för alltid och andra suddas sakta ut. Vår vision är att hjälpa dig bevara dessa minnen för alltid. Det gör vi genom skräddarsydda prints. Vi kallar det lifeprints och det kan vara datumet när din bebis föddes, en karta över din favoritplats eller ditt favoritcitat i en snygg design.

Vi uppmanar dig: var dig själv, följ dina vildaste drömmar och skapa dina minnen!

 

Fun fact om Pinx

Ordet "pinx" är en förkortning av "pinxit" som översatt från latin betyder "han eller hon målade den”. Så börja, välj ett favoritögonblick och skapa ett lifeprint för att dela den med andra och addera något vackert i ditt hem.

Välkommen till Pinx - Make a lifeprint.

 

Kloka skäl att handla av oss:

- Du skapar ditt eget personliga print och får något helt unikt
 
- Du får ditt print snabbt och frakfritt
 
- Vi är personliga och snälla (hjälper dig om det mot förmodan skulle gå fel)
 
Bolaget
Pinx Prints drivs genom bolaget Pinx AB som är en del av Gimmersta Group. I koncernen, med huvudsäte i Borås, ingår även bolagen Sandberg Wallpaper AB och Rebel Walls AB, vilka båda är väletablerade varumärken i tapetbranschen. Företagsgruppen har en historia som sträcker sig tillbaka till 1925 och idag drivs den av tredje generationen med en försäljning till över 50 länder.

För att hålla högsta kvalitet på våra produkter och leveranser samarbetar Pinx Prints med ett flexibelt nätverk av specialister inom design, programmering, logistik och produktion. På så vis kan vi producera utifrån efterfrågan vilket är gynnsamt för såväl miljö som ekonomi.