Om oss

 

Story

Vår vision är att hjälpa dig föreviga minnesvärda stunder. Vi gör det genom att göra minnen till något konkret att komma ihåg och dela med andra.
 

Lifeprints görs varje dag, stora och små, från barnets födelse till den stad där ni först träffades. Ditt personliga lifeprint kan då vara datumet när bebisen föddes eller en karta över din favoritplats.
Vårt uppdrag är att erbjuda personliga prints online, enkelt och lättillgängligt.

 

Ordet "pinx". är en förkortning av "pinxit" som översatt från latin betyder "han eller hon målade den".

Så börja, välj ett favoritögonblick och skapa ett lifeprint för att dela den med andra och addera något vackert i ditt hem.

 

Välkommen till Pinx - Make a lifeprint.

Bolaget
Pinx Prints drivs genom bolaget Pinx AB som är en del av Gimmersta Group. I koncernen, med huvudsäte i Borås, ingår även bolagen Sandberg Wallpaper AB och Rebel Walls AB, vilka båda är väletablerade varumärken i tapetbranschen. Företagsgruppen har en historia som sträcker sig tillbaka till 1925 och idag drivs den av tredje generationen med en försäljning till över 50 länder.

För att hålla högsta kvalitet på våra produkter och leveranser samarbetar Pinx Prints med ett flexibelt nätverk av specialister inom design, programmering, logistik och produktion. På så vis kan vi producera utifrån efterfrågan vilket är gynnsamt för såväl miljö som ekonomi.